Verkoop en verhuur

Wilt u uw bedrijfsruimte verhuren of verkopen, of bent u zelf op zoek naar een geschikt pand? Helmig & Fermont is dé bedrijfsmakelaar in West Brabant en Tholen. Wij adviseren en bemiddelen in de verkoop, verhuur, aankoop en aanhuur van zakelijk vastgoed.

Bekijk aanbod Plaats zoekopdracht

Bedrijfspand verkopen of verhuren

Het verkopen of verhuren van een commerciële ruimte is specialistisch werk. Door onze uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt, actieve marktbenadering en ons grote regionale netwerk weten we vraag en aanbod effectief te koppelen. Regelmatig is een pand al verkocht of verhuurd voordat het online komt te staan. We verzorgen de verkoop en verhuur van onder meer kantoren, bedrijfspanden, bedrijventerreinen, winkels en beleggingsobjecten.

In de regio West-Brabant en Tholen werken we exclusief samen met Vastgoedleads.nl. Al onze objecten worden doorgeplaatst op hun platform; zo profiteren we van elkaars netwerk, bereik en zoekersbestand. Daarnaast kan Vastgoedleads.nl eventuele aanvullende objectmarketing verzorgen.

Bedrijfspand kopen of huren

Bent u op zoek naar een opslagruimte, winkelruimte, kantoorruimte, loods of beleggingspand in West Brabant of Tholen? Bekijk ons aanbod bedrijfsonroerendgoed. Staat er niets tussen dat aan uw wensen voldoet, dan zoeken we graag met u verder! Door de jaren heen hebben we een groot netwerk opgebouwd, waardoor we u kunnen helpen met het zoeken naar het juiste bedrijfspand.

Vraag meer informatie aan

Sale & Leaseback

Met sale & leaseback verkoopt u uw bedrijfspand en leaset u deze direct terug van de nieuwe eigenaar. De ideale oplossing als u kapitaal wilt vrijmaken in uw onderneming en tegelijk uw bedrijfsactiviteiten op dezelfde locatie wilt blijven uitvoeren.

 • U maakt uw kapitaal liquide. De eventuele overwaarde kunt u gebruiken voor bedrijfsactiviteiten;
 • U heeft geen onderhoudskosten, die komen namelijk voor rekening van de nieuwe eigenaar;
 • U behoudt uw adres. Zo kunt u uw activiteiten voortzetten in het huidige pand.
Vraag meer informatie aan

Over Helmig & Fermont

Helmig & Fermont is een samenwerkingsverband tussen Helmig Makelaardij en Taxatieburo o.z. B.V. en Makelaardij Faasse & Fermont B.V. In onze dienstverlening gaan we voor deskundig, persoonlijk advies op maat. Als NVM Business-makelaar en RICS taxateur werken we conform de nationale en internationale standaarden binnen de vastgoedsector. Onze portefeuille omvat o.a. (institutionele) beleggers, ontwikkelaars, (semi-)overheden, instellingen en vastgoedeigenaren.

Contact

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en helpen u om de beste oplossing voor uw onderneming of vastgoedinvestering te vinden. Neem vrijblijvend contact op door onderstaand formulier in te vullen en kennis te maken met onze professionele aanpak.

  *
  *
  *
  *