Beleggingen en taxaties

Een belegging of portefeuille aankopen of verkopen? Als deskundige, ervaren vastgoedadviseur met kennis van de actuele markt is
Helmig & Fermont uw partner op het gebied van vastgoedbeleggingen.

Bekijk ons aanbod Neem contact op

Verkoop van beleggingen en portefeuilles

U wilt uw belegging of portefeuille verkopen. Dit kan actief online of juist door middel van stille verkoop.
Helmig & Fermont begeleidt u graag in het proces. Met ruim 30 jaar ervaring voorzien wij u van deskundig en professioneel advies. We beschikken over een groot netwerk van (institutionele) beleggers; vaak is er, vanuit ons netwerk, al een geschikte kandidaat koper gevonden zodat het beleggingsobject en/of de portefeuille niet meer extern aangeboden hoeft te worden. De afgelopen jaren hebben we voor tientallen uiteenlopende opdrachtgevers beleggingstransacties gerealiseerd.

Aankoop van beleggingen en portefeuilles

Bent u zich aan het oriënteren om een beleggingspand aan te kopen, of zoekt u een partner om een portefeuille op te bouwen en/of uit te breiden? Helmig & Fermont ondersteunt beleggers bij de aankoop van panden en het opbouwen en uitbreiden van portefeuilles. We helpen u bij het formuleren en toepassen van de juiste (aankoop)strategie.

Wij weten wat er speelt in de markt, zijn op de hoogte van de laatste trends en beschikken over vele (data)tools. Hierdoor kunnen we u voorzien van een waardevol en deskundig advies.

Neem contact op

Taxaties van beleggingen en portefeuilles

Heeft u een taxatierapport nodig voor de (her)financiering van uw beleggingspand of portefeuille? Helmig & Fermont heeft een eigen specialistische taxatieafdeling. De rapportages verrichten we volgens de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed, de RICS-standaarden, International Valuation Standards (IVS) en European Valuation Standards (EVS). We zijn partner van vele financiers, waaronder Rabobank, ING Bank, ABN Amro, Handelsbanken, NIBC en RNHB.

Vraag taxatierapport aan

Contact

In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag over de mogelijkheden voor uw vastgoedinvestering. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier, ook als u nog vragen heeft.

    *
    *
    *
    *