Uw partner in bedrijfsonroerendgoed

Wilt u uw bedrijfsruimte verhuren of verkopen óf bent u op zoek naar een bedrijfspand? Helmig & Fermont verzorgt de verkoop, verhuur, aankoop en aanhuur van zakelijk onroerend goed in Zeeland en omgeving.

Bekijk aanbod Plaats zoekopdracht

Vlot en accuraat

Corné heeft ons ondersteund bij de verhuur van onze bedrijfsruimte. Vanaf de in verhuur name tot de eindoplevering heeft hij alles goed begeleid. Hij reageert snel en en is erg betrokken. Ook de binnendienst was vlot met de opmaak van alle stukken. Wij bevelen Helmig & Fermont dan ook van harte aan! – Verhuurder van Dusseldorpstraat 4A

Bedrijfspand verkopen of verhuren

Het verkopen of verhuren van een bedrijfspand is specialistisch werk. Iedere situatie is uniek en Helmig & Fermont levert dan ook maatwerk. We verzorgen de verkoop en verhuur van o.a. kantoren, bedrijfspanden, bedrijventerreinen, winkels en beleggingsobjecten.

 

Door onze expertise, actieve marktbenadering en ons grote regionale netwerk weten we vraag en aanbod effectief te koppelen. Regelmatig is een pand al verkocht of verhuurd voordat het online gepresenteerd wordt.

Bedrijfspand kopen of huren

Bent u op zoek naar een opslagruimte, winkelruimte, kantoorruimte, loods of beleggingspand in Zeeland en omgeving? Bekijk ons aanbod bedrijfsonroerendgoed.

Staat er op dit moment niets tussen dat aan uw wensen voldoet, plaats dan een gratis zoekopdracht in ons zoek & match-systeem. Uw zoekopdracht wordt zichtbaar op onze website en wordt gedeeld in ons netwerk van ontwikkelaars, makelaars en vastgoedeigenaren. Zodra iemand hierop reageert en een pand aanbiedt dat aansluit bij uw zoekvraag, nemen we vrijblijvend contact met u op.

Vraag meer informatie aan

Actief en betrokken

Voor mij was een ervaring met een aankoopmakelaar tot dusverre onbekend. De bemiddeling, het advies, onderhandeling en het begeleiden van het aankoopproces van Ellen was even zo professioneel als menselijk. Er was een goede verhouding tussen zakelijk kunnen zijn en persoonlijk. Op bepaalde punten ontbrak het mij aan expertise, die Ellen deskundig en beslist ter sprake bracht. Ik werd door haar in het gehele proces een aantal keer aangenaam verrast. Het inschakelen van een aankoopmakelaar is best een investering, maar betaalt zich mijns inziens ook terug. Het heeft me veel tijd bespaard en uitzoekwerk, want dat deed Ellen al. Nu dit proces achter ons ligt kan ik dit iedereen aanbevelen. – Uitvaartverzorging Alexandra Markusse B.V., betreft aankoop Piet Heinstraat 18 te Goes

Sale & Leaseback

Heeft u als ondernemer een eigen bedrijfspand, maar wilt u kapitaal vrijmaken om in uw onderneming te investeren? Met sale & leaseback verkoopt u uw bedrijfspand en huurt u deze terug van de nieuwe eigenaar voor langere tijd.

De voordelen van sale & leaseback

✓  U maakt uw kapitaal liquide. Eventuele overwaarde kunt u gebruiken voor bedrijfsactiviteiten;
✓  Behoud van uw adres, waardoor u uw activiteiten kunt voortzetten in het huidige pand;
✓  Geen onderhoudskosten. De nieuwe eigenaar wordt verantwoordelijk voor het onderhoud en u hoeft niet meer te investeren in het pand.

Vraag meer informatie aan

Contact

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en helpen u om de beste oplossing voor uw onderneming of vastgoedinvestering te vinden. Neem vrijblijvend contact op door onderstaand formulier in te vullen en kennis te maken met onze professionele aanpak.

    *
    *
    *
    *