Eerlijk en deskundig advies

Helmig & Fermont adviseert ondernemers, (institutionele) beleggers en projectontwikkelaars bij de aankoop en ontwikkeling van vastgoed in West Brabant en Tholen.

Neem contact op

Advies over koop of huur zakelijk vastgoed 

 

U gaat binnenkort met pensioen, verkoopt uw bedrijf of wilt uw bedrijf juist uitbreiden. Wellicht twijfelt u of u een bedrijfspand moet kopen of huren. Helmig & Fermont adviseert u in de aankoop of huur van vastgoed in de regio West Brabant en Tholen. We beschikken over de financiële expertise en weten door onze jarenlange ervaring als geen ander wat er speelt op de vastgoedmarkt. Graag kijken we mee met uw situatie en uw wensen en helpen we u in het vinden van de beste oplossing.

Advies over nieuwbouw

Helmig & Fermont heeft zich ontwikkeld als specialist op het gebied van nieuwbouw en (her)ontwikkeling in West Brabant en Tholen. Naast de verkoop leveren we advies en beoordelen we vraagstukken. Bent u een zakelijke partij en wilt u een project op de markt brengen? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en begeleiden u in de volgende stappen.

Ook als uw bestaande project niet het gewenste resultaat oplevert, kunnen wij u hierin begeleiden. We onderzoeken waar de knelpunten zitten en adviseren u in het proces. We kijken graag met u mee of uw plannen aansluiten op de markt.

Neem contact op

Gerealiseerde projecten

Een greep uit onze gerealiseerde projecten

Contact

Maak vrijblijvend een afspraak met ons via onderstaand formulier.

    *
    *
    *
    *