Start verkoop Bedrijvenpark Bergen op Zoom

Verkoop en verhuur 21 feb 2024
Donderdag 22 februari om 11.00 uur start de verkoop van Bedrijvenpark Bergen op Zoom. Alle inschrijvers ontvangen een mail met een uitnodiging voor de dataroom. In de dataroom staat alle beschikbare informatie en een optieformulier waarmee de gewenste unit(s) doorgegeven kunnen worden. 

Belangrijk
Er wordt gewerkt middels het principe wie het eerst komt wie het eerst maalt, waarin de tijd van de mail leidend zal zijn. Dit om het traject voor alle partijen zo transparant mogelijk te houden. Er worden telefonisch geen opties verstrekt. De verkoper behoudt het recht op gunning.

Er wordt gewerkt met een vrijblijvende optie van maximaal een week. In deze week heeft u de gelegenheid om een afspraak in te plannen met de makelaar en kunt u tegelijkertijd bij F&F Hypotheken een vrijblijvende haalbaarheidscheck doen. Mocht deze haalbaarheidscheck negatief zijn, dan zal de optie komen te vervallen. Indien u overgaat tot koop, zal de makelaar vragen om aanvullende stukken t.b.v. het opmaken van de overeenkomsten.

Bent u geïnteresseerd in Bedrijvenpark Bergen op Zoom?
Schrijf u in via www.bedrijvenparkbergenopzoom.nl óf neem contact op via info@helmig-fermont.nl
Gerelateerde berichten