Aanwinst voor Halsteren: lokale ondernemers betrekken vernieuwd pand ‘Op Altere’

Verkoop en verhuur 15 feb 2024
Het Brabantse Halsteren heeft er een bedrijfsverzamelgebouw bij. Midden in het centrum opent begin april ‘Op Altere’, waar lokale ondernemers hun intrek nemen.

Nu staan er nog behandeltafels en fitnessapparaten, maar die maken binnenkort plaats voor de ondernemers die hier een ruimte gaan huren. Het pand aan de Dorpsstraat in Halsteren bestond ooit uit twee woningen, die vervolgens zijn omgebouwd tot een fysiotherapiepraktijk en een revalidatie-/sportzaal. En nu gaat het gebouw dus weer op de schop.


 

Van fotograaf tot VVV-steunpunt
Nieuwe eigenaar Ruud van Loon van Verder Kijken – (ge)bouw, advies, beheer en begeleiding – heeft grootse plannen: het pand wordt een verzamelgebouw voor ondernemers uit Halsteren. Naast Verder Kijken zelf is er al bevestiging van de bedrijven ‘Wilde plannen’, ‘Doorgewinterd’, Christian Keijsers Fotografie en RdB Events & Entertainment.

Ook komt er een klein winkeltje genaamd “de Vondst” met lokale producten van onder meer de Colweghe en een VVV-steunpunt. Voor de overige invulling is Van Loon in gesprek met nog twee ondernemers.

Opening op 12 april
Voor de herontwikkeling van het pand is wel een verbouwing nodig. Er worden een aantal extra wanden geplaatst, er komen nieuwe vloeren en het interieur wordt geschilderd. De overdracht vindt plaats op 1 maart en op 4 maart wordt er gestart met de verbouwing. Op 12 april is de officiële opening.
Gerelateerde berichten