Tussendonk 24

4878AM ETTEN-LEUR Huurprijs: vanaf € 345,- p.m.
29 m² oppervlakte

Omschrijving

TE HUUR | Goed beveiligde XXL-garageboxen in Etten-Leur

In het kort:
- Ruime garageboxen van 29 m² met een doorrijhoogte van 2,90 meter
- Buitenmaten van 9 x 3,25 x 3,50 (L x B x H)
- BORG-2 gecertificeerde beveiliging met o.a. inbraak- en brandalarm per box
- Uitstekende vestigingsplek voor klein zakelijke ondernemers en andere ondernemende mensen
- Goed bereikbaar dankzij de ligging op de begane grond
- Uitstekende ligging op bedrijventerrein Vosdonk, op korte afstand van de A58 richting Breda en Roosendaal
- Centrale ligging tussen Rotterdam en Antwerpen
- Eerste maand gratis huren
- Flexibele huurtermijn
- 24/7 toegang met persoonlijke keytag
- Eigen postbus, sanitaire voorziening en actief parkbeheer
- Oplevering per direct


Een veilige plek voor klein zakelijke ondernemers en particulieren

Garagepark Etten-Leur XXL is gebouwd aan de Tussendonk 24 t/m 124 op het bedrijventerrein Vosdonk aan de westkant van Etten-Leur. Op het bedrijventerrein zijn zowel internationale bedrijven als lokale bedrijven gevestigd. De meest bekende bedrijven zijn Saint Gobain en Lidl, dat hier een distributiecentrum heeft. Aan het begin van het bedrijventerrein is een Shell benzinestation gevestigd, pal naast een groot parkeerterrein voor vrachtwagens. Via de N640 is de oprit van de A58 ongeveer 5 minuten rijden, waar u de weg vervolgt naar de snelwegen A16/A17 richting Rotterdam en Antwerpen. Breda is ongeveer 10 minuten rijden, net als Roosendaal.


Dé perfecte plek voor zakelijke opslag, als werk-/klusruimte en stalling

De ruime garageboxen zijn zeer aantrekkelijk voor klein zakelijke ondernemers zoals schilders, klussers, installateurs, stukadoors, eigenaren van webshops en andere ondernemende mensen. Zo zijn de garageboxen geschikt als opslagruimte voor uw bedrijfsvoorraad en als werk-/klusruimte. Niet alleen voor ondernemers, maar ook voor particulieren die een hoogwaardige klus-/hobbyruimte of opslag zoeken is dit een uitstekende plek. Denk hierbij aan de bezitters van een caravan, camper, boot, motor of een exclusieve oldtimer. De grootte van de garagebox maakt het mogelijk om de ruimte te delen met familie of vrienden.

De XXL-garageboxen hebben een ruime maatvoering (buitenzijde) van 9 x 3,25 x 3,50 (L x B x H) en een doorrijhoogte van 2,90 meter. De ligging op de begane grond zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid met uw auto en aanhanger, een boottrailer of een grote bestelbus.


Een veilige plek voor uw kostbare eigendommen

Dankzij de goede beveiliging kunt u hier met een gerust hart uw kostbare spullen laten staan. Het park is beveiligd met een hoog hekwerk, voorzien van stroomschokbeveiliging. Toegang tot het park is uitsluitend mogelijk via een gepersonaliseerde keytag en overal op het park is cameratoezicht met een verbinding naar de meldkamer. Bovendien heeft elke box een eigen inbraak- en brandalarm en het park is ook 's avonds goed verlicht door middel van een uitgekiend lichtplan.

De beveiligings- en alarminstallaties op het terrein voldoen ruimschoots aan de hoge kwaliteitseisen van het nationale BORG 2 beveiligingscertificaat, die het NCP heeft opgesteld samen met de CCV. Jaarlijks vindt controle plaats en wordt het certificaat hernieuwd. Het park heeft een parkbeheerder, die naast het dagelijks onderhoud ook een oogje in het zeil houdt.

Zoekt u een mooie, hoogwaardige, representatieve en veilige opslag-/werkruimte? Dan bent u hier aan het juiste adres. Neem voor meer informatie contact met ons op of plan een bezichtiging, waar u vrijblijvend alle mogelijkheden met een persoonlijke adviseur kunt bespreken.

Huursom: vanaf € 345.- excl. BTW per maand (eerste maand gratis)

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van ''GaragePark Etten-Leur. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Helmig Bedrijfsonroerendgoed geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Huurprijs Huurprijs: vanaf € 345,- p.m.
Status beschikbaar
Aanvaarding direct

Bouw

Type Bedrijfsruimte
Bouwjaar 2022
Binnen Uitstekend
Buiten Uitstekend
In aanbouw Nee

Bedrijfsruimte

Oppervlakte 29 m²
Voorzieningen Overhead deuren

Niet gevonden wat u zocht?

Helmig & Fermont kan u adviseren en ondersteunen bij het vinden van een geschikt pand.

Neem contact op
Meer informatie 0164 796 009
Deel dit bedrijfspand

Kaart

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

    *
    *
    *
    *