Tuinbouwveilingweg 5

BREDA
beschikbaar

Tuinbouwveilingweg 5

4814RP BREDA Huurprijs: vanaf € 155,- p.m.
· in units vanaf 18 m² oppervlakte

Omschrijving

TE HUUR | Goed beveiligde garageboxen in Breda

In het kort:
- Ruime garageboxen variërend van 18 tot 24 m²
- Doorrijhoogte van 2.40 meter
- Altijd een garagebox die past bij uw ruimtebehoefte
- BORG-2 gecertificeerde beveiliging met o.a. inbraak- en brandalarm per box
- Huisvesting voor klein zakelijke ondernemers en andere ondernemende mensen
- Eerste 12 maanden 50% korting (op boxen van 18 tot 24 m²)
- Flexibele huurtermijn
- Lage energiekosten dankzij de zonnepanelen op het dak
- Keuze uit een box op de begane grond, eerste of tweede verdieping
- Ook te koop als interessante investering
- Per direct beschikbaar


Een veilige plek voor klein zakelijke ondernemers en particulieren

GaragePark Breda is gebouwd aan de Tuinbouwveilingweg op het bekende bedrijventerrein Heilaar, strategisch gesitueerd aan de westkant van Breda. Op het bedrijventerrein zijn vele bekende bedrijven gevestigd waaronder Lidl, The Greenery, Voesenek en Sligro. Aan de zuidkant is de meubelboulevard met publiekstrekkers als Ikea, Leenbakker en Carpetright. Ook zijn er vele lokale en regionale bedrijven gevestigd, wat Heilaar tot een dynamische plek maakt voor ondernemers. De ligging langs de Westelijke Rondweg is uitstekend. De A16 en A58 zorgen voor een uitstekende verbinding met Rotterdam, Antwerpen, Tilburg/Eindhoven en Zeeland. Ook het centrum van Breda, het Westerpark en Princenhage zijn in de nabijheid. Vlak om de hoek van het GaragePark is een bushalte, van waaruit treinstation Breda en Zevenbergen te bereiken zijn.


Dé perfecte plek voor zakelijke opslag, als hobby-/klusruimte en stalling

De ruime garageboxen zijn zeer aantrekkelijk voor klein zakelijke ondernemers zoals schilders, klussers, installateurs, stukadoors, eigenaren van webshops en andere ondernemende mensen. Zo zijn de garageboxen geschikt als opslag-/werkruimte en als opslag voor bedrijfsvoorraad. Ook voor particulieren die een hoogwaardige klus-/hobbyruimte of opslag zoeken is dit een uitstekende plek. Denk hierbij aan de bezitters van een caravan, camper, boot, motor of een exclusieve oldtimer. Er zijn drie verschillende afmetingen beschikbaar, te weten 18, 21 en 24 m². Alle types zijn per direct beschikbaar, waardoor u al snel uw bedrijf kunt vestigen op deze toplocatie in Breda. Op dit Garagepark zijn garageboxen op de begane grond en op de verdieping beschikbaar.


Een veilige plek voor uw kostbare eigendommen

Dankzij de goede beveiliging kunt u hier met een gerust hart uw kostbare spullen laten staan. Het park is beveiligd met een hoog hekwerk, voorzien van stroomschokbeveiliging. Toegang tot het park is uitsluitend mogelijk via een gepersonaliseerde keytag en overal op het park is cameratoezicht met een verbinding naar de meldkamer. Bovendien heeft elke box een eigen inbraak- en brandalarm en het park is ook 's avonds goed verlicht door middel van een uitgekiend lichtplan. De beveiligings- en alarminstallaties op het terrein voldoen ruimschoots aan de hoge kwaliteitseisen van het nationale BORG 2 beveiligingscertificaat, die het NCP heeft opgesteld samen met de CCV. Jaarlijks vindt controle plaats en wordt het certificaat hernieuwd. Het park heeft een parkbeheerder, die naast het dagelijks onderhoud ook een oogje in het zeil houdt.

Zoekt u een mooie, hoogwaardige, representatieve en veilige opslag-/werkruimte? Dan bent u hier aan het juiste adres. Neem voor meer informatie contact met ons op of plan een bezichtiging, waar u vrijblijvend alle mogelijkheden met een persoonlijke adviseur kunt bespreken.

Huursom: vanaf € 155.- excl. BTW per maand (kortingstarief)

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van ''GaragePark Breda. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Helmig Bedrijfsonroerendgoed geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Huurprijs Huurprijs: vanaf € 155,- p.m.
Status beschikbaar
Aanvaarding direct

Bouw

Type Bedrijfsruimte
Bouwjaar 2020
Binnen Uitstekend
Buiten Uitstekend
In aanbouw Nee

Bedrijfsruimte

In units vanaf 18 m²
Voorzieningen Overhead deuren

Niet gevonden wat u zocht?

Helmig & Fermont kan u adviseren en ondersteunen bij het vinden van een geschikt pand.

Neem contact op
Meer informatie 0164 796 009
Deel dit bedrijfspand

Kaart

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

    *
    *
    *
    *