Dorpsstraat 63*

4661HM HALSTEREN Huurprijs: € 775,- p.m. (21% BTW)
25 m² oppervlakte

Omschrijving

TE HUUR | Kantoor-/praktijk-/winkelruimte in Gezondheidscentrum de Bank


In het kort:
- Full-service verzamelgebouw met een representatieve uitstraling;
- Ruimtes variërend van ca. 22 m² tot ca. 85 m²;
- Huurprijs vanaf € 775,- excl. BTW per maand (all-in);
- Focus op zorg en gezondheid;
- Mogelijkheid voor een zorg gerelateerde kantoor-/winkelruimte of praktijk;
- Grotendeels gelijkvloers gebouw, waardoor goed toegankelijk voor senioren en mindervaliden;
- Duurzaam gebouw met o.a. een warmtepomp en zonnepanelen.


Algemeen:
Zorg en gezondheid onder één dak in Gezondheidscentrum De Bank; een recent herontwikkeld multidisciplinair en duurzaam gebouw waar zorgprofessionals met kennis en kunde werken, elkaar aanvullen en versterken. In dit stijlvolle gebouw, dat lokaal bekend staat als de voormalige Rabobank annex bibliotheek, zijn nog enkele units op de begane grond beschikbaar. De concentratie van gespecialiseerde zorg biedt voordelen, zowel voor de gevestigd bedrijven als voor de inwoners van Halsteren en omgeving. Bij de herontwikkeling streefde men naar een fris, modern, warm, open en gezellig gebouw waar persoonlijke aandacht voor de bezoeker centraal staat.


Locatie:
De bank staat op een mooie plek in Halsteren, aan de bekende Dorpsstraat. Er is ruime parkeergelegenheid aan de voorzijde en in de directe omgeving, onder andere op het achtergelegen parkeerterrein waar 35 parkeerplekken op eigen terrein zijn. In de straat bevinden zich winkels, speciaalzaken en supermarkten waardoor een bezoek aan De Bank gecombineerd geïntegreerd wordt in het dagelijks leven. Op loopafstand bevinden zich bushaltes met goede verbindingen richting Bergen op Zoom, Rotterdam, Stavenisse, St. Maartensdijk en St. Annaland. Zo zijn stad en dorp in Halsteren met elkaar verbonden.


Details en kenmerken:
De beschikbare ruimtes zijn respectievelijk circa 22, 34 en 86 m² en bevinden zich op de begane grond, waardoor het gebouw ook voor mindervaliden en senioren toegankelijk is. Op de eerste verdieping is er nog een ruimte van circa 43 m² beschikbaar. De meeste ruimtes zijn geschikt om te gebruiken als kantoorruimte of praktijk waarbij de focus ligt op zorg en gezondheid. De voorste ruimte van ca. 86 m² is eventueel geschikt als winkelruimte. Er is een geheel afgebouwde ruimte en drie ruimtes die nog moeten worden afgebouwd. Ook is er een teamruimte, die gebruikt kan worden door alle gebruikers van De Bank.

Er zijn reeds een aantal disciplines vertegenwoordigd zoals fysiotherapie, osteopathie, podotherapie, buurtzorg, een psychologenpraktijk, een servicepunt van de Benu apotheek, verloskunde, Mensendieck, diëtiek, ergotherapie, orthomoleculaire therapie, een mondhygiënist en Cranio Sacraal therapie. In totaal zijn er drie wachtkamers, waarvan een wordt gedeeld met meerdere zorgdisciplines. De podotherapeut en buurtzorg hebben een eigen wachtkamer, net als de fysiotherapeut en osteopaat.


Huursom (all-in)
Ruimte 3 / 22 m² / € 775,-
Ruimte 10 / 43 m² / €1.420,-
Ruimte 11 / 86 m² / €2.850,-
Ruimte 12 / 34 m² / €1.140,- (met mogelijkheid voor eigen ingang)


Bent u op zoek naar een multifunctionele zorg gerelateerde ruimte om te gebruiken als kantoor, praktijk of winkelruimte? In De Bank kunt u werken in een prachtig duurzaam gebouw, omringd door andere zorgprofessionals. De ligging in het centrum, in de Rabobank annex bibliotheek, is bij iedere inwoner van Halsteren en omgeving bekend. Als zorgprofessional is dit een plek die alleen maar voordelen biedt, zowel voor u als voor de bezoekers. Neem voor meer informatie over de beschikbare units, van 22 tot 86 m², contact met ons op.


Collegiale samenwerking
Dorpsstraat 63 bieden wij aan in collegiale samenwerking met Vastgoedleads.nl


Disclaimer
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent verhuur van ''Dorpsstraat 63 te Halsteren''. Het object bieden wij aan in collegiale samenwerking met Vastgoedleads.nl. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Helmig & Fermont Bedrijfsonroerendgoed en Vastgoedleads.nl geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Huurprijs Huurprijs: € 775,- p.m. (21% BTW)
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Type Praktijkruimte
Bouwjaar 2005
Binnen Uitstekend
Buiten Uitstekend
In aanbouw Nee

Locatie

Ligging Winkelgebied stadscentrum

Energie

Energielabel A

Niet gevonden wat u zocht?

Helmig & Fermont kan u adviseren en ondersteunen bij het vinden van een geschikt pand.

Neem contact op
Meer informatie 0164 796 009
Deel dit bedrijfspand

Kaart

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

    *
    *
    *
    *