Hoogstraat 2

4691CB THOLEN Verkocht
78 m² oppervlakte

Omschrijving

Hoogstraat 2, Tholen


Koopsom: € 225.000,= kosten koper.
Aanvaarding: in overleg / korte termijn bespreekbaar
Bouwjaar: 1830
Oppervlakte begane grond: 78 m².
Oppervlakte 1e verdieping: 64 m²
Oppervlakte kelder: 26 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 12 m²
Staat binnen: goed
Staat buiten: goed
Energielabel: Volgt later

ALGEMEEN:
In het historisch stadshart van Tholen treft u dit stijlvolle object met een multifunctionele bestemming en een legio aan mogelijkheden. Denk hierbij aan wonen voor een compleet gezin, detailhandel, kantoorruimte, praktijkruimte, etc. Wat uw wensen ook zijn, er is veel mogelijk!

Bij binnenkomst betreedt u direct de royale open ruimte welke tot voor kort in gebruik was als winkelruimte en welke met een eenvoudige aanpassing ook perfect dienst kan doen als woonkamer met (bij)keuken aan de achterzijde. De eerste verdieping beschikt momenteel over een 2-tal kamers waarbij relatief eenvoudig een 3e, wellicht zelfs een 4e of een badkamer is te realiseren. Zoals vaker in het centrum is de buitenruimte wat beperkt, echter is wel een comfortabele achterom aanwezig.

Het object beschikt over diverse traditionele elementen welke een object als deze zeer zeker een overweging waard maken. Overweegt u diverse aanpassingen? Dit is in basis geen probleem en om u alvast op weg te helpen treft u bijgaand een alternatieve plattegrond ter enige inbeelding.

Tholen stad betreft een traditionele kern met vele authentieke objecten welke de stadskern een historisch karakter geven. Bij een rondgang in het centrum kijkt de liefhebber zijn/haar ogen zeer zeker uit en de Zeeuwse kust alsmede diverse horeca, kerken, supermarkten, de levendige jachthaven, e.d. bevinden zich uiteraard binnen handbereik.

Ziet u mogelijkheden en wilt u deze graag eens beoordelen? Graag plannen we een bezichtiging voor een nog betere indruk ter plaatse!

INDELING:
Begane grond: (betonvloer)
Open ruimte / woonkamer / winkel / kantoor (ca. 48 m²), wandafwerking lambrisering en stucwerk, massief planken vloer, balken plafond, luik naar kelder en trap naar de 1e verdieping;

Woonkeuken aan de achterzijde, waarin geplaatst een in de lengte opgestelde inbouwkeuken met kunststof aanrechtblad voorzien van een spoelbak, wandafwerking lambrisering, tegels en gipsplaten, cementdekvloer, plafond afgewerkt met houten schroten;

meterkast met 7 groepen, 2 aardlekschakelaar en 1x verzwaarde groep;

tussenhal met toegang tot inpandige bergruimte en stadstuin;

betegeld toilet met fonteintje;

1e verdieping: (houten vloer)
Royale overloop met voldoende ruimte voor het realiseren van een extra slaapkamer en/of badkamer, wandafwerking houten schroten en behang, houten vloer, systeemplafond voorzien van inbouwspots;

slaapkamer voorzijde (ca. 13,5 m²), wandafwerking behang, houten vloer, systeemplafond voorzien van inbouwarmaturen;

slaapkamer achterzijde (ca. 16 m²), voorzien van een deur naar plat dak, wandafwerking behang, houten vloer, systeemplafond voorzien van inbouwarmaturen.

Tuin:
Achterplaats met zij-uitgang.

Bouwaard:
Woonhuis:
Traditioneel gebouwd, opgetrokken in metselbaksteen waarbij deels voorzien van voorzetwanden, begane grondvloer uitgevoerd in beton, 1e verdiepingsvloer uitgevoerd in hout, onderschoten kap gedekt met pannen en platdakconstructie gedekt met bitumineuze dakbedekking.

Isolatie:
Het object is ter plaatse van de schuine kap voorzien van dakisolatie, op de eerste verdieping van muurisolatie ter plaatse van de voorzetwanden en ter plaatse van de keuken van isolerende beglazing.

Verwarming en warmwatervoorziening:
Het object is voorzien van centrale verwarming. De HR-combiketel (fabricaat Remeha Avanta) is geplaatst in de CV-kast op de 1e verdieping en voorziet tevens in warmwater.

Diversen:
Dit toonaangevende object is door de Gemeente Tholen aangewezen als beschermd stadsgezicht.

Ligging: in historisch stadscentrum
Bestemming: Centrum-1 (o.a. wonen, maar ook detailhandel, kantoren, etc.)

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding in overleg

Bouw

Type Winkelruimte
Bouwjaar 1830
Binnen Goed
Buiten Goed
In aanbouw Nee

Winkelruimte

Oppervlakte 78 m²
Ligging Winkelgebied stadscentrum
Verkoop vloer oppervlakte 78 m²
In units vanaf 78
Front breedte 530 cm
Aantal verdiepingen 2
Welstandsklasse A2
Branche beperking Nee
Horeca toegestaan Nee
Bijdrage winkeliers vereniging Nee
Personeel ter overname Nee

Locatie

Ligging Winkelgebied stadscentrum

Niet gevonden wat u zocht?

Helmig & Fermont kan u adviseren en ondersteunen bij het vinden van een geschikt pand.

Neem contact op
Meer informatie 0164 796 009
Deel dit bedrijfspand

Kaart

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

    *
    *
    *
    *