Dorpsstraat 37-39

4661HM HALSTEREN Verkocht
370 m² oppervlakte

Omschrijving

IN PRIJS VERLAAGD

Op zoek naar een praktijk/maatschappelijke ruimte? Of op zoek naar een beleggingspand met mogelijkheid tot herontwikkeling naar wonen? Door de brede bestemming zijn er met dit pand zeer diverse mogelijkheden.

Het pand betreft 2 voormalige woningen welke zijn omgebouwd ten behoeve van het huidige gebruik. Dit betreft fysiotherapie aan de voorzijde met een uitgebouwde revalidatie-/sportzaal aan de achterzijde. Verdeeld over 2 lagen beschikt het pand over 370 m² BVO aan vloeroppervlakte. Achter op het terrein bevinden zich 6 royale garageboxen. Het pand ligt erg gunstig aan de doorgaande weg en tevens midden in het centrum van Halsteren.

Indeling
Begane grond
De begane grond beschikt over een ruime hal met balie, heren en dames kleedkamers, 3 behandelkamers en 3 privé kantoren. Verder zijn er op de begane grond een vergaderruimte c.q. kantine, een ruime kantoortuin en een ruim opgezette sportzaal.

1e verdieping
De 1e verdieping bestaat uit een overloop tussen de twee verschillende huisnummers, 2 behandelkamers (beide voorzien van een dakkapel), toilet en een ruime flexibel in te richten zolderverdieping voorzien van een dakkapel ter grootte van ca. 54 m².
Voorzieningen:
-verwarming d.m.v. radiatoren, gevoed vanuit een centraal gestookte HR-combiketel;
-koeling d.m.v. diverse airco-units;
-verlaagde systeemplafonds voorzien van inbouwarmaturen;
-complete wandafwerkingen van A tot Z en vochtbestendige vloerafwerkingen;
-wastafels in de behandelkamers;
-ingerichte kantineruimte;
-heren- en dames toiletgroep en separate kleedruimte;
-voorzieningen om gas, water en licht door te trekken naar boven;
-twee meterkasten (waarvan één in gebruik).
-brandwerende Fermacell vloer op de volledige verdieping.

Bestemming:
De huidige bebouwing aan de voorzijde betreft het bouwvlak.
Op de panden aan de voorzijde geldt de bestemming 'Centrum' binnen het bestemmingsplan Centrum Halsteren. Deze aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a.detailhandel op de begane grond, met dien verstande dat supermarkten niet zijn toegestaan;
b.dienstverlening op de begane grond;
c.maatschappelijke voorzieningen;
d.ondersteunende horeca bij detailhandel waarbij de oppervlakte van de ondersteunende horeca niet meer mag bedragen dan 10% van het verkoopvloeroppervlak met een maximum van 25 m²;
e.wonen;
f.bijbehorende voorzieningen zoals paden, tuinen, erven, ontsluitingswegen, boven- en ondergrondse parkeervoorzieningen, groen en water en waterhuishoudkundige voorzieningen;

Op het terrein aan de achterzijde geldt de bestemming 'Wonen' binnen het bestemmingsplan Centrum Halsteren. Deze aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a.wonen;
b.beroepsmatige activiteiten aan huis;
c.ter plaatse van de aanduiding "atelier": uitsluitend voor een atelier;
d.ter plaatse van de aanduiding "garage": uitsluitend voor garageboxen;
e.uitsluitend ter plaatse van de aanduiding "kantoor": een kantoor;
f.ter plaatse van de aanduiding "gezondheidszorg": tevens voor een voorziening ten behoeve van gezondheidszorg;
g.ter plaatse van de aanduiding "onderdoorgang": voor verkeersdoeleinden en wonen;
h.ter plaatse van de aanduiding "karakteristiek" zijn de gronden mede bestemd voor behoud, versterking en/of herstel van de aan deze gronden en de daarop voorkomende bebouwing eigen zijnde cultuurhistorische en architectonische waarde;
i.ter plaatse van de aanduiding "specifieke vorm van cultuur en ontspanning - gemeentelijke monument" zijn de gronden mede bestemd voor het behoud, versterking en/of herstel van de aandeze gronden en de daarop voorkomende bebouwing eigen zijnde cultuurhistorische en architectonische monumentale waarde;
j.bij deze bestemming behorende voorzieningen zoals paden, tuinen, parkeervoorzieningen, water, waterhuishoudkundige voorzieningen, speelvoorzieningen en erven met de daarbij behorende bouwwerken.

Voor eventuele woonontwikkeling zijn de volgende regels van toepassing:
4.4.3 Afwijking voor bijzondere woonvormen en of kamerverhuur
Bij omgevingsvergunning kan worden afgeweken van het bepaalde in lid 4.1 ten behoeve van bijzondere woonvormen en/of kamerverhuur, met inachtneming van voorwaarden.

Parkeren
Aan de achterzijde van het pand kan op eigen terrein geparkeerd worden. Dit terrein is bereikbaar over het perceel van de buren middels een vastgelegd recht van overpad. Het terrein vormt tevens de toe en uitgang voor de daarop gelegen garageboxen.

Energielabel
Het gehele pand beschikt over Energielabel G.

Gebruik
Het pand wordt momenteel gebruikt als praktijk. Vijf van de zes garageboxen zijn in verhuurde staat. Eén garagebox wordt door de eigenaar zelf gebruikt.

Totale huuropbrengst
De huidige huuropbrengst van de garageboxen is €6970,- op jaarbasis.

Asbest
Ten tijde van de bouw van het object was het gebruikelijk om asbesthoudende materialen te gebruiken. Er zijn in het pand geen asbestverdacht materialen waargenomen. De daken van de garageboxen zijn vermoedelijk asbesthoudend. Er heeft geen asbestinventarisatie plaatsgevonden. Koper is vrij om deze uit te laten voeren.

Oplevering
In huidige staat. Het moment van oplevering is in overleg.

Vraagprijs
De vraagprijs is €549.000,- kosten koper

Bankgarantie/waarborgsom
10% van de overeengekomen koopsom

Fiscaal
Koper is 10,4 % overdrachtsbelasting verschuldigd.

Kadastraal
Kadastrale aanduiding: Halsteren, sectie C, perceel 6526, grootte van 148 m²
Kadastrale aanduiding: Halsteren, sectie C, perceel 7726, grootte van 620 m²*

*Er is bij onderhandse akte een afspraak gemaakt met het buurperceel dat de kadastrale lijn bij verkoop opnieuw moet worden uitgemeten naar een daarin afgesproken situatie. De kosten hiervoor zullen door verkoper (en buurperceel) worden gedragen. Koper zal vooraf een afschrift van de akte ontvangen.


Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent verkoop van het pand. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Helmig Bedrijfsonroerendgoed geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding in overleg

Bouw

Type Praktijkruimte
Bouwjaar 1958
Binnen Goed
Buiten Goed
In aanbouw Nee

Locatie

Ligging Winkelgebied stadscentrum, woonwijk

Niet gevonden wat u zocht?

Helmig & Fermont kan u adviseren en ondersteunen bij het vinden van een geschikt pand.

Neem contact op
Meer informatie 0164 796 009
Deel dit bedrijfspand

Kaart

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

    *
    *
    *
    *